Šesté kolo ZS

6. kolo

0:6

Melody Boys x MANŽDÍRNICE UNITED

0:6(0:5)

 

 

Termín: 5.7.2015
Místo: Podharť ve Dvoře Králové
Rozhodčí: HC Milan
Počet diváků: 4
Soupiska: Viťan K., Martin K., Anton K., Vládis S., Vlastin P., Stanislav Z.
Střelci: Anton 2x, Martin 2x, Vládis 1x, Víťan 1x
ŽK: -
ČK: -

Hvězdou kola: Vít Kodytek a Martin Kozák

  • Utkání za neúprosného vedra, který Ždirnický celek čekal na dvorském „pažitu“, jenž byl doslova spálený, přineslo řadu strastí. Nejprve k utkání se dostavilo pouze 5 borců, přičemž Vlastin měl po svatební akci, Vladimír musel na rychle odejít z činnosti „sušení sena“ a Standa obětovat turnaj v nohejbale, jenž sám pořádá….
  • Melody Boys byl tak shovívavý, že přistoupil k hernímu systému 4+1 s tím, že nabídneme na půjčení míče.
  • Ždirničtí chtěli soupeři uštědřit lekci, za předešlou prohru, jenž obral o všechny body právě ve Ždírnici. Světe div se, po pár minutách hry se Ždirničtí radovali dvakrát. Obě na chlup stejné akce, když krásnou uličkou Víťan nacházel naběhnuvšího Marťase, který se nemýlil.  Posléze na to využil hrubky brankáře z Melody Boys Antonín, kterému čekala odkrytá svatyně. Na čtvrtý zásah se nečekalo dlouho. Vladimír si naběhl pro vysoký centr od Marťase, následně pře hlavičkoval dotírajícího obránce a vyběhnutého brankáře, kde míč se dostal za zády hráčům Melody Boys a pohotově střílí do odkryté branky. Ždirničtí obléhali svatyni Melody Boys až tak dlouho, že do konce prvního dějství, stihl přidat pátou branku opět Antonín.
  • Ve druhé části se spíše dohrávalo, Ždirničtí hru kontrolovali a Melody Boys platonicky útočilo. Snad 10 minut před koncem druhého dějství, si Melody Boys vytvořilo slibný závar ve Ždirnickém vápně, přičemž jim Vlastin překazil branku útěchy. Do Konce dějství sóličkem přidal šestou branku Víťan a tak je možné, že ve skupině A, se na první příčku dostává MU.
  • Hráčů co si odbyli zápas, za „odpudivého“ dusna, skládáme pochvalu!