Sedmé kolo ZS

7. kolo

6:0

MANŽDÍRNICE UNITED x FC 4 Promile

6:0(1:0)

 

 

Termín: 10.7.2015
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: FK Vlčice - (Miroslav Štilec)
Počet diváků: 60
Soupiska: Antonín K., Vít K., Marcel B., Vladimír S.,Vlastimil Porkert., Martin Kozák., Jan Smetana
Střelci: Antonín 2x, Marcel 2x, Hanz 1x, Víťan 1x
ŽK: -
ČK: -

Hvězdou kola: -

  • Závěr skupinových zápasů se chýlí ke konci a Ždirnickému týmu schází už pouze dvě utkání, jenž mohou rozhodnout o konečném pořadí ve skupině A. Do cesty se postaví FC 4 Promile a posléze HC Milán. Obě utkání se odehrají na Ždirnickém pažitu, kde domácí celek pouze remizoval BvL a překvapivě i prohrál s Melody Boys. Oba soupeři hrají už o vše, poněvadž spolu bojují o poslední postupovou příčku, proto celek ze Ždírnice nemá předem nic daného.
  • Před vypuknutí samotného zápasu se řada hráčů z Ždírnického kádru omluvila a jistá absence by mohla Ždirnický tým mrzet. Na to FC 4 Promile odpověděli s velmi nabitým kádrem, s velkým odhodláním vrátit celku ze Ždírnice předchozí porážku.
  • Zápas byl s počátku velmi opatrný, celek MU lépe kontroloval míč, ale nenacházela recept na překonání obranné zdi, kterou pevně vytvářeli hráči z FC 4 Promile. Pokaždé, když se z „nouze“ FC 4 Promile dostali, míč směřovali na jediného produktivního a zároveň nebezpečného hráče Vojtíška, jehož si na starost vzal Víťan a komplikoval mu veškerou hru s míčem. Vzápětí na to se MU mohli dvakrát radovat ze vstřelené branky, když pěknými kombinacemi se dostali do zakončení nejprve Antonín, jenž orazítkoval tyč, poté Marťas, když zcela odkrytou branku minul. Klid v zakončení mohl Ždirnické brzy mrzet, poněvadž Hanéz ve snaze odvrátit protiútok Vojtíška, nasadil krásné housle Víťanovi, přičemž poslal do protiútoku osamoceného Laznického, který trestuhodně svoji šanci spálil. Do velké konfrontace se dostával i mladičký rozhodčí z Vlčic, který píská své premiérové utkání a dočista jasna se mu utkání vymyká z rukou, kvůli absenci ze znalosti o fotbalu. Po domluvě obou celků, se k pískání dostává Míra Štilcu, kterému není tato činnost cizí. Po chvilkové odmlce zápas nabral obrátky a MU svého rivala atakuje a přebírá iniciativu. Tu vyústí k první brance, kterou si vstřelil FC 4 Promile sami, když Antonín nevyužil šance jeden na jednoho a dotírající obránce vymetl svému brankáři pavučinu. Do konce prvního dějství se již skóre neměnilo.
  • Ve druhé části ubývalo fyzických sil, ale za to ustála větší pohoda na kopačkách. Tým FC 4 Promile hráli vabank a MU to vzápětí využilo hnedle pětkrát! Nejprve se do hry dostal Marcel, když si párkrát narazil a svým bodlem překvapil brankáře z Promil, poté už zlomil prokletí Antonín a následně přišla další dělovka od Marcela. Po kratší odmlce mohl skórovat výborně hrající Marťas, ale jako by mu branka byla zakletá. Čtvrtý úder za druhý poločas si vzal na starost Hanéz, když ukázkovým bodlem z hranice vápna trefil horní růžek brány. Poslední udeřený hřebík do rakve zasadil Víťan. Velkou pochvalu zaslouží i obranná řada ze Ždírnice a samozřejmě i samotný brankář Vlasta, když už ve druhém zápasu, si připsal druhou nulu v řadě.
  • V poslední řadě se tým MU může pochlubit svoji domácí rekordní návštěvou, jenž čítala 60 fanoušků. Vzhledem k předvedené hře domácích, si fanoušci odnesli skvělý zážitek ze hry.