Osmé kolo ZS

8. kolo

2:2

MANŽDÍRNICE UNITED x HC Milan

2:2(2:1)

 

 

Termín: 22.7.2015
Místo: Ždírnice
Rozhodčí: FK Vlčice
Počet diváků: -
Soupiska: Vít K., Antonín K., Vlastik P., Marcel B., Viliam U., Jelly., David D., Martin K., Hanéz, Stanley
Střelci: Hanéz, Viťan
ŽK: -
ČK: -

Hvězdou kola: Vít Kodytek

  • Poslední skupinový zápas vypukl na připraveném pažitu ve Ždírnici. Domácí se sešli v hojném počtu a chtěli si udržet krok, před dotírajícím týmem BvL. Do cesty se nám postavil tým HC Milan, kterému k postupu postačila jenom remíza.
  • Zápas začal ve velkém tempu, hráči MU sice měli častěji míč na nohách, ale byl to tým HC Milán, který brzy udeřil! Hanz ztratil míč a vybídnul útočníka červenočerných, který posléze naservíroval svému spoluhráči příležitost, jenž se neodmítá, 1:0. MU se záhy oklepalo a začalo se více soustředit na ofenzívu, kde po pár minutách už bylo srovnáno zásluhou Hanze, když napálil míč o červenočerného obránce a překonal tak pavoučího může v brance. Hra se ze strany na stranu a po kvalitním zákroku Stanlyho naservíroval míč Víťanovi, který sólem překonal veškeré obránce červenočerných a vstřelil druhou branku pro tým MU. Do konce poločasu MU párkrát orazítkoval konstrukci červenočerných.
  • Druhé dějství bylo ze strany MU velmi ležérní… Špatná týmová komunikace, přihrávky šli na slepo a „sólovalo se“… To červenočerný využili a vzápětí srovnávají, když nehlídaný Ponikelský ukočíruje mičudu svým „bůčkem“ a překonává Vlastina. Do konce hrací doby opět excelovala brankářská jednička červenočerných alias pavoučí muž a zhatil několik příležitostí MU.
  • MU se musí poučit ze svých chyb a zapracovat na týmovosti, i když BvL nakonec s Melody Boys remízovalo, první místo si zcela nezasloužilo! Ve čtvrtfinále se utkáme s týmem z nedalekých Vlčic!