Čtvrtfinálové utkání

Čtvrtfinálové utkání

1. zápas

0:4

FK Vlčice x MANŽDÍRNICE UNITED

0:4(0:2)

 

 

Termín: 16.8.2015
Místo: Vlčice
Rozhodčí: Jakub Navrátil
Počet diváků: 20
Soupiska: Vlastin P. - Viťan K., Marin K., Jelly, Léša P., Hanz S. - Anton K., Tomáš H.
Střelci: Víťan 2x, Tomáš 2x
ŽK: -
ČK: -

Hvězdou kola: Vít Kodytek

  • První čtvrtfinálové klaní se uskuteční v nedalekých Vlčic, kde MU jelo s jediným cílem, vydobýt si slušný náskok, jenž by poté hájilo v domácím prostředí. Vlčický tým postrádal dva ofenzivní hráče (Palinkáše a Špičku), kde úlohu hrotového útočníka dostal za úkol, pouze „sledovaný“ Šošovička.
  • Utkání začalo velkým tlakem MU, už v úvodních minutách měli na kopačkách kontaktní branku Anton a Tomáš, ale kvůli tvrdému a vyprahlému terénu se ne vždy podařilo zkrotit míč, tak jak by si to představovali. Přesto po několik minutách se Ždirničtí ujali vedení, když Vlčický brankář naservíroval mičudu osamělému Tomášovi, který už neváhal a přesným zakončením nedává brankáři šanci. Po chvíle poté si autor jediné branky všimnul vyběhnuvšího Víťana, který obelstil obranu a přesnou střelou k tyči navyšuje náskok hostí. Tlak ždirnických byl tak obrovský, že kdyby nebylo „bývalého“ hráče Džejkoba, vedení by se jistě navýšilo! Velmi se podepsal na svém bratru Hanzovi, kterého tvrdým zákrokem srazil k zemi a jistě si kontakt vyžadoval kartičku, přesto rozhodčího píšťalka zůstává němá…. Poté mohli udeřit Vlčice, po kraji utekl rychlonohý Šošovička a nebýt nechtěné teče Hanze, mohlo se snižovat, celou situaci překazila tyč, o níž se míč posléze odrazil do zámezí. Do konce prvního dění se stav neměnil, neboť vlčický brankář doslova ukázal pár brilantních zákroků nebo se střílelo nad.
  • Ve druhé části opět využil zaváhání obrany Tomáš, který se podruhé nemýlí a navyšuje náskok na rozdíl tří branek. Hra se poté přelévala ze strany na stranu, Ždirničtí velmi polevili a mohli minimálně dvakrát inkasovat, naštěstí obranné řady včas zareagovali nebo podržel Vlastin. Velký klid na kopačkách přinesla až čtvrtá branka, na které se podílí Viťan. V závěru se ždirničtí snažili přidat další, ale to už se nepovedlo, tudíž si k dalšímu duelu odváží čtyřbrankoví náskok. Ždirničtí si tak mohou napravit reputaci na domácím prostředí, jejichž výkony tu měli velké výkyvy!